Klankreizen

Samantha en Martine nemen je mee naar hun wereld van stem en klank, waar de diepere lagen in jezelf (aan)geraakt mogen worden. Vanuit zachte, vrouwelijke energie nodigen zij je uit om thuis te komen bij jezelf, in een warme koestering van stem en klank. 

Vanuit hun gedeelde passie om anderen middels klank op een diep niveau te raken, creëren zij een veilige setting waarin hun intuïtieve klanken masseren, resoneren en ontspannen. Tijdens deze reis in klank zal er niet worden gesproken, waardoor de aandacht volledig naar binnen gericht kan zijn. Instrumenten die een rol zullen spelen zijn shrutibox, gitaar, diverse klankschalen, sansula, windgong, ocean drum, rav drum. Ook de prachtige liedjes van Martine zijn onderdeel van de klankreis.

Na een korte meditatie nemen Samantha en Martine je mee naar hun wereld van klank. Elke klankreis is een unieke ervaring omdat deze intuïtief & in het moment tot stand komt.  

Tijdens de sessie mag je op een heerlijk zacht matrasje liggen, maar als je liever zit is dat uiteraard ook mogelijk.


"Ik was verrast door de kleinschaligheid en intimiteit, die extra versterkt werd door de zachtgevoicede, ingetogen, emotionele liedjes van Martine en de rustgevende klanken van Samantha."


Wil jij dit ook ervaren? Reserveer dan nu jouw plekje voor een van de komende klankreizen.

Tarieven:

  • Klankreis voor 1 persoon   90 minuten / 24,50 euro

Voor speciale gelegenheden

Het is mogelijk dat we voor een speciale gelegenheid een klankreis geven. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

© 2021 Stem en Klankwerk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel