Agenda

Meditatief concert in Oosterhout

Op zondag 2 april geven Martine van Wensveen, Samantha Nice en Fred Brouwer een meditatief concert 'Light your life'.

Martine en Samantha werken al een aantal jaren samen, sinds kort onder de nieuwe naam 'The Voice of Sound'. Zij werken vanuit het diepe weten dat harmonische klanken en meditatieve muziek een helend effect hebben op de mens. Sound medicine wordt al duizenden jaren door verschillende culturen ingezet vanwege de helende werking.
Tijdens dit concert mag je zittend luisteren en word je uitgenodigd om met de aandacht bij jezelf (naar binnen gericht) je mee te laten voeren naar een plek van verstilling. De prachtige stem en het gitaarspel van Martine en de rustgevende klanken van Samantha's klankschalen en andere akoestische instrumenten zullen je helpen om tot rust te komen, op te laden en in een harmonische trilling te komen zodat je met een blij gevuld hart opgelucht en lichter naar huis gaat.

Speciale gast: Fred Brouwer

Tijdens het concert zal er niet gesproken worden. Na afloop is er gelegenheid om desgewenst een kopje thee met elkaar te drinken.

Locatie: Stiltecentrum Oosterhout, Arendstraat 35.
Aanvang: 14.00 uur, inloop vanaf 13.45 uur.
Einde circa: 16.00 uur.
Bijdrage: € 27,50

Reservering

 


Zondag 16 april

Album Release Party / CD presentatie

Aanvang: 15.00

Op zondag 16 april vieren we de geboorte van ons album Light Your Heart. Aan het album werd een jaar lang met heel veel liefde gewerkt door Martine, Samantha, Fred en Bart-Jan.

Hoog tijd voor een feestje dus.... Zet de datum alvast in je agenda. Meer info volgt.

Locatie: NPB Kerkje in Oud-Beijerland

Reserveren


Klankreis bij de Soul Yoga Studio in Oud-Beijerland

  • Prijs: 29,50 euro
  • Datum: zondag 7 mei 2023
  • Tijd: 14.00 - 16.00 uur

Op zondag 7 mei gaan Samantha Nice en Martine van Wensveen weer naar de Soul Yoga Studio in Oud-Beijerland om een intuïtieve klankreis te verzorgen. Dit keer nemen zij hun muzikale partner Fred Brouwer mee. 

Het trio neemt je mee op reis naar een wereld van stem en klank, waarbij de diepere lagen in jezelf (aan)geraakt mogen worden. Vanuit hun gedeelde passie om anderen middels klank op een diep niveau te raken, creëren zij een veilige setting waarin hun intuïtieve klanken masseren, resoneren en ontspannen. 

Naast intuïtieve zang zullen de volgende instrumenten een rol zullen spelen: o.a. shrutibox, gitaar, klankschalen, sansula, handpan, sandawa, udu, windgong, ocean drum en rav drum. Ook de prachtige luisterliedjes van Martine zijn een onderdeel van de intuïtieve klankreis.

Het adres van de Soul Yoga Studio is Touwslagerspad 2 in Oud-Beijerland. Er is voldoende parkeergelegenheid.

De sessie begint om 14.00 uur. De deur van de ruimte gaat om 13.45 uur open. Dunne matrasjes zijn aanwezig. Wil je meer comfort, neem dan een eigen matrasje mee. Gelieve zelf een dekentje en kussentje mee te brengen. Voor wie liggen moeilijk is, zijn er eventueel stoelen aanwezig. 

Reserveren


© 2021 - 2023 Stem en Klankwerk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel