Cacao & SoundWil je een stroom van liefde door je lichaam ervaren en daarmee verbinden?

Esther (van Ground Yourself), Samantha en Martine bieden een middag vol verbinding, liefde en samen zijn aan, door middel van een cacao & sound ceremonie. De cacao & sound ceremonie is een magische cirkel waarbij je contact maakt met je diepste wezen en de kern van je hart. Samen drinken we 100% pure rauw cacao en nemen de cacao en de klanken je mee op reis naar binnen toe.

Cacao...

Cacao wordt al heel lang gebruik bij ceremonies en rituelen. Oorspronkelijk komt de kakaw spirit uit Zuid-Amerika. De eeuwen oude Maya’s en Azteken zette tijdens rituelen en ceremonies de kakaw in. Door hen werd het gezien als een ‘heilige boom’ en ‘Food of the Gods’. Rauwe cacao is ontzettend rijk aan antioxidanten en mineralen zoals ijzer, zink, chroom en natuurlijk magnesium. Deze ingrediënten helpen jouw lichaam te versterken, stress te verminderen, je nieren en levert te ontgiften en de cacao zorgt er ook nog eens voor dat een dosis gelukshormonen worden aangemaakt in je lichaam. Op emotioneel en mentaal niveau helpt rauwe cacao je meer verbinding te ervaren met je eigen hart en voel je je meer verbonden met anderen. Ook geeft het je ruimte om inzichten, creatieve ideeën en andere inspiratie te krijgen.

Sound....

Genezing met geluid is een eeuwenoud medicijn. Muziek is niet uitgevonden of ontdekt, maar in ieder van ons aangeboren aanwezig. Tijdens de ceremonie versterken de klanken het effect van de cacao, waardoor je zeer makkelijk in een diepe ontspanning kan komen. Vanuit de naar binnen gerichte aandacht nemen Samantha en Martine nemen je mee naar hun wereld van stem en klank, waar de diepere lagen in jezelf nog meer (aan)geraakt mogen worden. Vanuit hun zachte, vrouwelijke energie nodigen zij je uit om thuis te komen bij jezelf, in een warme koestering van intuïtieve zang en klank.


Wat gaan we doen?

Deze magische middag wordt gevuld met meditatie, het samen drinken van de pure cacao en live meditatieve muziek. Weet dat hoe de ceremonie ook loopt, je hebt altijd de plek om je eigen ruimte in te nemen en je gaat zo diep als dat je zelf toelaat.

En verder: 

  • Vermijd het drinken van koffie en zwarte en groene thee die dag.
  • Kom met een lege maag. Wil je toch wel graag iets eten, eet dan iets lichts als een stuk fruit. De cacao wordt beter opgenomen door het lichaam wanneer je maag niet te vol is.
  • Drink genoeg water en/of kruidenthee voorafgaand (en tijdens) de cacao ceremonie.
  • Doe comfortabele kleding aan of neem die mee. Denk aan warme sokken, trui of omslagdoek, etc.
  • Neem een dekentje mee.
  • Voel alvast of er iets is wat je los wilt laten.
  • Voel alvast of er een intentie naar boven komt voor de avond.
  • Neem iets mee wat je op het altaar wilt leggen; iets dat belangrijk voor jou is of aansluit bij je intentie voor de avond (na afloop neem je dit gewoon weer mee naar huis)

Wil je even met Esther Verloop sparren voorafgaand aan de cacao ceremonie in verband met medicijnen, fysieke aandoeningen of omdat je het spannend vindt? Stuur Esther een mail via info@groundyourself.nl en ze neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Ga je mee op reis naar jouw hart?

Wil je ons boeken voor jouw evenement, of op jouw locatie? Stuur ons dan even een berichtje. Dan we nemen zsm contact met je op.

© 2021 - 2023 The voice of sound | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel