Duo Massage

De Duo Diamond Massage (lengte 3 uur)

Ben je op zoek naar een speciale invulling voor jullie date? Wij helpen je graag om deze date onvergetelijk te maken. Jullie mogen jezelf heerlijk onderdompelen in onze wereld van rust en ontspanning. Na ontvangst met koffie/thee en wat lekkers volgt een heerlijke duo massage. Na de massage mogen jullie even heerlijk nasudderen met lekkere hapjes en een heerlijk drankje. Daarna worden jullie nog verder in de watten gelegd dmv een ontspannende klankreis. 

Kosten 93,50 per persoon.

"De energie en de synergie tussen Martine en Samantha is magisch. De Duo Massage en de klankreis die we hebben ontvangen was precies dat! Landen in een zachte en liefdevolle bedding. Een gevoel van thuiskomen in een oase van rust en ontspanning. Muziek en stemgeluid die je ziel strelen en 4 handen die hetzelfde doen voor je lichaam. Een waar cadeau aan jezelf samen met een loved one of voor loved ones. Echt een aanrader!" 

Wil jij dit ook ervaren? Maak dan nu een afspraak.

 


Duo Ontspanningsmassage (lengte 50 minuten)

Als jullie binnen komen staan de massagetafels al voor jullie klaar. De ontspanning hangt al in de lucht.  Je mag rustig aankomen en je mee laten nemen door onze handen, een rustgevende, zachte aanraking. Onze koesterende handen laten je (opnieuw) voelen.... je mag er zijn. 

Kosten 53 euro per persoon.

Wil jij dit ook ervaren? Maak dan nu een afspraak.

 

 • Duomassage Diamond
  Duomassage Diamond

  De Duo Diamond Massage (lengte 3 uur), voor twee personen.

  Ben je op zoek naar een speciale invulling voor jullie date? Wij helpen je graag om deze date onvergetelijk te maken. Jullie mogen jezelf heerlijk onderdompelen in onze…

  € 187,00
 • Duomassage cadeaubon
  Duomassage cadeaubon

  Duo Ontspanningsmassage (lengte 50 minuten) voor twee personen.

  Als jullie binnen komen staan de massagetafels al voor jullie klaar. De ontspanning hangt al in de lucht. Je mag rustig aankomen en je mee laten nemen door onze…

  € 106,00
© 2021 - 2022 Stem en Klankwerk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel