Duo Massage

De Duo Silver Massage (60 minuten)

Wij ontvangen jullie met koffie of thee en wat lekkers. Daarna word je samen met bijvoorbeeld je partner, vriend-(in), zoon-dochter gemasseerd. Ieder door zijn eigen masseuse. Tijdens de duo massage lig je naast elkaar en masseren wij jullie tegelijkertijd. 

Kosten 100 euro voor twee personen 


De Duo Gold Massage (60 minuten)

Een duo massage leent zich ook uitstekend als cadeau idee! Bijvoorbeeld voor een bruidspaar of echtpaar dat alles al heeft. Misschien voor dat vriendenstel, dat jullie zo goed geholpen heeft bij de verbouwing. Wij kunnen de duo massage ook extra feestelijk maken door bijvoorbeeld een glas prosecco en een verse fruitsalade te serveren. Heb je een ander leuk idee, laat het ons weten en wij zorgen ervoor.

Kosten 120 euro voor twee personen


De Duo Diamond Massage (120 minuten)

Ben je op zoek naar een speciale invulling voor jullie date? Wij helpen je graag om deze date onvergetelijk te maken. Jullie mogen jezelf heerlijk onderdompelen in onze wereld van rust en ontspanning. Na ontvangst met koffie/thee en wat lekkers volgt een heerlijke duo massage. Na de massage mogen jullie even heerlijk nasudderen met lekkere hapjes en een heerlijk drankje. Daarna worden jullie nog verder in de watten gelegd dmv een ontspannende klankreis. 

Kosten 150 euro voor twee personen. 


"De energie en de synergie tussen Martine en Samantha is magisch. De duo massage en de klankreis die we hebben ontvangen was precies dat! Landen in een zachte en liefdevolle bedding. Een gevoel van thuiskomen in een oase van rust en ontspanning. Muziek en stemgeluid die je ziel strelen en 4 handen die hetzelfde doen voor je lichaam. Een waar cadeau aan jezelf samen met een loved one of voor loved ones. Echt een aanrader!" 


Wil jij dit ook ervaren? Maak dan nu een afspraak.

 

© 2021 Stem en Klankwerk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel