Samantha

Heel wat jaren geleden heeft Samantha Nice (1970) kennisgemaakt met de werking van klankschalen tijdens een open dag. Ze kreeg de kans om van dichtbij de werking van een klankschaal te ervaren. De warme voelbare trilling van de schaal heeft een onuitwisbare indruk op haar gemaakt.

Inmiddels heeft Samantha diverse trainingen (o.a. in Den Haag en Breda) gevolgd om te leren werken met klankschalen. Zo geef ze vanuit haar praktijk onder andere klankschaalmassages en klankbaden. Haar liefde voor de bijzondere werking van klankschalen en de klankwereld in het algemeen groeit en ontwikkelt zich nog steeds. Samantha ziet het dan ook als haar missie om vreugdevolle harmonische klanken dichterbij de mensen te brengen. Klank is een krachtig medium, het beïnvloedt ons op fysiek, cognitief, emotioneel en psychisch niveau. En het kan helpen om lichaam en geest tot rust te laten komen. Maar ook om bewust te worden van bepaalde stagnaties op fysiek, cognitief, emotioneel of psychisch niveau. Het gedurende 20 minuten op ontspannen wijze luisteren naar harmonische klanken, kan tot 4 uur nadien kan doorwerken.

Masseren is een andere passie van Samantha. Zij vindt het een kunst om een massage afgestemd op de behoeften van de klant en in een fijne flow te geven. Op het gebied van massage heeft Samantha ook diverse trainingen gevolgd. Het menselijk lichaam en het verband tussen de verschillende stelsels blijft voor haar fascinerend. Ook hierin raakt ze niet uitgeleerd. Het ondergaan van een massage voorziet in een belangrijke behoefte van het lichaam (de huid is ons grootste orgaan) en heeft vele positieve effecten zowel lichamelijk als geestelijk. Een verbeterde doorbloeding en afvoer van afvalstoffen zijn nog maar een paar van de voordelen van het ondergaan van een massage. 

Samantha heeft zich gespecialiseerd in het geven van verschillende soorten massages. Ook geeft zij op regelmatige basis klankschaalconcerten op diverse locaties.

© 2021 Stem en Klankwerk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel