Reacties

Sharo: "De energie en de synergie tussen Martine en Samantha is magisch. De duo massage en de klankreis die we hebben ontvangen was precies dat! Landen in een zachte en liefdevolle bedding. Een gevoel van thuiskomen in een oase van rust en ontspanning. Muziek en stemgeluid die je ziel strelen en 4 handen die hetzelfde doen voor je lichaam. Een waar cadeau aan jezelf samen met een loved one of voor loved ones. Echt een aanrader!" 


Dank lieve Martine en Samantha voor de bijzondere beleving. Een warm klankbad van Samantha met pure, engelengezang van Martine. Het een vloeide in het ander over. Kippenvel, liefdestranen, diepe ontspanning, verbinding. Dit was een groot cadeau voor mezelf. Liefs José


Lieve Martine en Samantha, 

Vanmiddag mocht ik jullie soundhealing ervaren. Bij aankomst voelde ik me al zo fijn. Een warm welkom vanuit jullie samen. Ik kwam gelijk tot rust. De sessie zelf was heel mooi en bijzonder. Ik voelde me gedragen. Liefdevol namen jullie ons mee op reis. Met prachtige zang, klanken en healing raakte jullie iets aan waar ik dankbaar voor ben. Bijzonder ook hoe jullie zo mooi vloeiend alles in elkaar over laten lopen. Dank je wel. Ik kom graag nog een keer. 

Warme groet, 
Monique


Reactie op een privé soundhealing 

"Wat een bijzondere sessie was het vanochtend! Verbinding op cel niveau! Ik was al op de juiste weg, maar jullie zijn in staat om het laatste stukje weerstand en angst weg te halen om volledig mijn eigen weg te kunnen gaan. Ik heb maanden mijn rechterschouder niet kunnen ontspannen en jullie krijgen dat met de klankschalen en de zang voor elkaar. Mijn laatste stukje weerstand om met zachtheid en liefde de wereld toe te treden is verdwenen. Hoe bijzonder is dat!" 

Mandy 


 

© 2021 Stem en Klankwerk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel