Klankreizen

 

Samantha en Martine nemen je mee naar hun wereld van stem en klank, waar de diepere lagen in jezelf (aan)geraakt mogen worden. Vanuit zachte, vrouwelijke energie nodigen zij je uit om thuis te komen bij jezelf, in een warme koestering van stem en klank. 

Vanuit hun gedeelde passie om anderen middels klank op een diep niveau te raken, creëren zij een veilige setting waarin hun intuïtieve klanken masseren, resoneren en ontspannen. Tijdens deze reis in klank zal er niet worden gesproken, waardoor de aandacht volledig naar binnen gericht kan zijn. Instrumenten die een rol zullen spelen zijn shrutibox, gitaar, diverse klankschalen, sansula, windgong, ocean drum, rav drum. Ook de prachtige liedjes van Martine zijn onderdeel van de klankreis.

Na een korte meditatie nemen Samantha en Martine je mee naar hun wereld van klank. Elke klankreis is een unieke ervaring omdat deze intuïtief & in het moment tot stand komt.  

Tijdens de sessie mag je op een heerlijk zacht matrasje liggen, maar als je liever zit is dat uiteraard ook mogelijk.


"Ik was verrast door de kleinschaligheid en intimiteit, die extra versterkt werd door de zachtgevoicede, ingetogen, emotionele liedjes van Martine en de rustgevende klanken van Samantha."


Wil jij dit ook ervaren? Reserveer dan nu jouw plekje voor een van de komende klankreizen.

Stem en Klankwerk is ook in te huren voor de organisatie van groepsactiviteiten zoals klankreizen, retreats, ceremonies en workshops voor o.a. groepen, bedrijven, yogacentra en particulieren.

 

 

 • TICKET BESTELLEN 31-10-21 Klankreis
  TICKET BESTELLEN 31-10-21 Klankreis

  Intuïtieve klankreis op zondag 31 oktober

  Met: Samantha Nice, Fred Brouwer & Martine van Wensveen

  ∙ 14.00 - 16.00
  ∙ Locatie Body & Spirit, Zinkweg 222, 3262 BH Oud-Beijerland

  € 27,50
 • Klankreis op jouw locatie boeken
  Klankreis op jouw locatie boeken

  Samantha en Martine verzorgen ook klankreizen op locatie. Bijvoorbeeld in jouw eigen woonkamer (datenight!) of tijdens een evenement.

  Ze nemen je mee naar hun wereld van stem en klank, waar de diepere lagen in jezelf (aan)geraakt…

© 2021 Stem en Klankwerk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel