Klankreis bij Soul Yoga Studio 7 mei in Oud-Beijerland

Vorige Artikel 4 van 6 Volgende
€ 29,50 (inclusief btw)

Klankreis bij de Soul Yoga Studio in Oud-Beijerland

  • Prijs: 29,50 euro
  • Datum: zondag 7 mei 2023
  • Tijd: 14.00 - 16.00 uur

Op zondag 7 mei gaan Samantha Nice en Martine van Wensveen weer naar de Soul Yoga Studio in Oud-Beijerland om een intuïtieve klankreis te verzorgen. Dit keer nemen zij hun muzikale partner Fred Brouwer mee. 

Het trio neemt je mee op reis naar een wereld van stem en klank, waarbij de diepere lagen in jezelf (aan)geraakt mogen worden. Vanuit hun gedeelde passie om anderen middels klank op een diep niveau te raken, creëren zij een veilige setting waarin hun intuïtieve klanken masseren, resoneren en ontspannen. 

Naast intuïtieve zang zullen de volgende instrumenten een rol zullen spelen: o.a. shrutibox, gitaar, klankschalen, sansula, handpan, sandawa, udu, windgong, ocean drum en rav drum. Ook de prachtige luisterliedjes van Martine zijn een onderdeel van de intuïtieve klankreis.

Het adres van de Soul Yoga Studio is Touwslagerspad 2 in Oud-Beijerland. Er is voldoende parkeergelegenheid.

De sessie begint om 14.00 uur. De deur van de ruimte gaat om 13.45 uur open. Dunne matrasjes zijn aanwezig. Wil je meer comfort, neem dan een eigen matrasje mee. Gelieve zelf een dekentje en kussentje mee te brengen. Voor wie liggen moeilijk is, zijn er eventueel stoelen aanwezig. 

 

© 2021 - 2023 Stem en Klankwerk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel